Bug in the forum

User avatar
Sergey3
Posts: 11
Joined: Thu Mar 18, 2010 1:16 pm
Location: Kirov, Russia
Contact:

Bug in the forum

Postby Sergey3 » Sun Jun 27, 2010 7:26 am

Hi all! Today, when i entered the forum, I saw a bug.
http://jpe.ru/1/max/270610/0fxb3zk8w4.jpg
- What is this red button? eh.. "Run atomic bomb, don't click"
... "CLICK"
- Time left: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, ....1
BOOOOOM!!
....Don't click unknown red buttons xDD...
@Ru22i@n R0b0t@

Mike
Posts: 81
Joined: Sun Aug 30, 2009 7:04 am
Contact:

Re: Bug in the forum

Postby Mike » Mon Jun 28, 2010 2:12 am

Never seen that one before! May be a fluke. If it happens again I will look into it.

User avatar
Mike Van Plew
Posts: 64
Joined: Sat Feb 20, 2010 7:58 pm
Contact:

Re: Bug in the forum

Postby Mike Van Plew » Tue Feb 15, 2011 3:56 pm

Could either the moderators or adminstrator PLEASE get rid of the SPAM that keeps showing up on the boards?

PLEASE DO IT SOON!!!! no more viagra ads PLEASE

Mike
Posts: 81
Joined: Sun Aug 30, 2009 7:04 am
Contact:

Re: Bug in the forum

Postby Mike » Tue Feb 15, 2011 8:59 pm

Upgraded the board and captcha settings. Hope that solves it.

Mike
Posts: 81
Joined: Sun Aug 30, 2009 7:04 am
Contact:

Re: Bug in the forum

Postby Mike » Wed Feb 16, 2011 7:18 pm

Well, that was a bust! The spam is WORSE. Registration goes through me now. At least temporarily. All you guys who registered and didn't post: your accounts are suspended. Tell me if you want it restored.


Return to “Website feedback”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron